Yves Rocher Christmas Edition - RECENZIA




Ahojte! Dúfam, že ste mali krásne a pohodové Vianoce aspoň tak ako ja. Veľa som papkala, 
oddychovala, pozerala rozprávky, znova papala, spala a samozrejme trávila čas s rodinou. O čaro Vianoc sa tento rok v našej domácnosti postarali aj produkty značky Yves Rocher. Už začiatkom decembra mi kuriér doniesol obrovskú krabicu. Keď som ju otvorila, s potešením som zistila, že sa vnútri nachádza nádherný balík vo vianočnom balení. Balík obsahoval okrem krásnych vianočných menoviek aj kopu produktov z ich 2 limitovaných edícií, ktoré vám v tomto článku trochu priblížim. Ak ste si ešte produkty nezaobstarali, tak šup-šup do obchodov, kým ešte sú v predaji, teraz máte totiž poslednú šancu! :-) V predajniach štartujú novoročné výpredaje.

 



Tekuté mydlo na ruky - Čarovné lesné plody

Ako prvú vám predstavím edíciu s názvom Čarovné lesné plody. Produkty tejto limitovanej edície sú zabalené v tematickej červenej farbe a celá kolekcia sa nesie v štýle zimnej prírody. Balenia sú skutočne veľmi elegantné a sviatočné. Tekuté mydlo od Yves Rocher som ešte nemala, a preto ma veľmi potešilo, keď som jedno našla v balíčku. Kúpeľňu krásne rozvoňal, a to aj pri malom množstve. Dobre pení a ruky sú po umytí ešte dlho voňavé. Mydlo sa nachádza v plastovom flakóne s pumpičkou a má 190 ml. V obchode ho nájdete v cene 4,20 €.




Sprchovací gél - Čarovné lesné plody

Ďalším produktom z edície Čarovné lesné plody je sprchovací gél. Na Vianoce si rada doprajem niečo špeciálne, čím sa počas sviatkov rozmaznávam, a preto som bola rada, že Yves Rocher to za mňa vybavil a doprial mi takýto skvelý darček. Po osprchovaní som sa cítila naozaj uvoľnene a do postele som si lýhala krásne voňavá. Vôna tejto edície je príjemná, nie veľmi sladká, skôr svieža, čo sa mi veľmi páči, keďže neobľubujem presladené vône. Sprchovací gél obsahuje výťažok z brusnice, vodu z bio nevädze a umývaciu zložku rastlinného pôvodu. Ide o biologicky ľahko odbúrateľné zloženie, čo je veľkým plusom pre našu pokožku. Jeho pH je k pokožke neutrálne a viac ako 98% zloženia je prírodného pôvodu. Ja som mala šťastie a sprchoví gél som si v balíku našla hneď v dvoch baleniach. jedno veľké 400 ml za 4,50 € a menšie 200 ml za 4,20 €. 





Toaletná voda - Čarovné lesné plody 

Priznám sa, že tento produkt ma prekvapil, pretože od Yves Rocher som skôr zvyknutá na produkty ako sú telové mlieka, peelingy alebo sprcháče, ale toaletnú vodu som teda vôbec nečakala. O to viac som sa tešila na jej otestovanie. Voda sa nachádza v sklenenom flakóne s rozprašovačom. Vôňa je síce dostatočne intenzívna, ale ja ho používam ako telový sprej na celé telo. Cítim sa potom ako bohyňa zimy, hehe :-D Podľa mňa je práve táto toaletná voda vhodná ako oneskorený darček pre vašich blízkych, pretože kto by sa nepotešil novej vôni do nového roka? 100 ml balenie si môžete kúpiť za 8.80 €.





Krém na ruky - Čarovné lesné plody

Posledným produktom z edície Čarovné lesné plody bol krém na ruky, ktorému som sa veľmi potešila, pretože počas zimy trpím naozaj enormne suchou pokožkou. Ako prvé ma očarila jeho vôňa, ktorá je síce rovnaká ako vône všetkých produktoch z edície, ale pri tomto je asi najintenzívnejšia.  Keď som ho požičala kamoške, hneď zvolala aká krásna vôňa to je. Tu ale musím povedať, že vôňu to má lepšiu ako je samotný účinok. Nevravím, že by krém neúčinkoval vôbec, je vidieť menšie zlepšenie, ale nie tak ako by mal, a preto pri kréme zostávam verná tomu z lekárne, keďže ako vravím moje ruky sú na tom v zime hrozne. Rada ho ale posúvam ďalej a ľudia, ktorí až takú suchú pokožku nemajú si ho naozaj pochvaľujú. Krém obsahuje maslo z bio karité, vodu z nevädze, olej z makadámie a výťažok z brusnice. Viac ako 97% zloženia je prírodného pôvodu. Bez minerálnych olejov a parabénov. Toto milé 75 ml balenie je dostať za 4,20 €.





Tekuté mydlo na ruky - Biela Vanilka

Od edície Čarovné lesné plody prechádzam na druhú edíciu, ktorá nesie názov Biela Vanilka. Správne ste si mohli domyslieť, že produkty majú vôňu teplej vanilky, ktorá je podľa mňa vianočným must-have v každej domácnosti. Síce ide o sladšiu vôňu ako je vôňa  predchádzajúcej kolekcie, vôňu vanilky mám rada už od detstva a dokonca musím povedať, že mne osobne sa páči viac ako tá predtým. Podobne ako z prvej, aj z tejto kolekcie mi prišlo tekuté mydlo. V podstate má rovnako dobré vlastnosti ako to uvedené vyššie. Dobre pení, vôňa je intenzívna a dlhotrvácna  Ak by som si mala vybrať, tak by som si jednoznačne zvolila toto, najmä vďaka vôni, ktorá vydrží ešte o niečo dlhšie.  Mydlo je dermatologicky testované a pH je neutrálne k pokožke. 190 ml balenie kúpite za 4,20 €.





Telové mlieko - Biela Vanilka

Tak tento produkt je moja topka spomedzi všetkých. Úprimne, som dosť lenivá na to, aby som sa každý večer  natierala telovým mliekom, aj keď sa snažím, čo najviac. Vďaka tomuto mlieku sa na to ale teším, každý deň! Ľahko sa rozotiera, pokožku nezanecháva mastnú a má krásnu vôňu, po ktorej sa mi chce okamžite zaľahnúť do postele. Počas Vianoc mi bol naozaj veľmi dobrým spoločníkom a verím, že ani vy neoľutujete jeho kúpu. Mlieko je dermtologicky testované, obsahuje maslo z bio karité, vodu z nevädze, mandľový olej a vanilkový extrakt, ktorý je obsiahnutý vo vôni. Tak ako pri väčšine, aj tento obsahuje viac ako 97% zložiek prírodného pôvodu. 200 ml balenie nájdete v obchode za 5,20 €.




Telový balzam - Biela vanilka

Ďalším produktom z kolekcie Biela vanilka je telový balzam. Balzam je hustej konzistencie a na telo sa nanáša ťažšie ako telové mlieko, ale o to lepší je účinok. Sama som bola prekvapená, že keď som sa na druhý deň obliekala do pyžama, tak voňalo ešte z balzamu, ktorý som si nanášala deň predtým. Do pokožky sa vstrebe rýchlo, dokonca rýchlejšie ako mlieko. Balzam je tiež vhodným opozdeným darčekom. Rozkošné 150 ml balenie kúpite za 9,90 €.




Balzam na pery - Biela Vanilka

Posledným a zároveň najmenším produktom je balzam na pery. Balzamy od značky Yves Rocher patria k mojim najobľúbenejším, pretože ich konzistencia je naozaj kvalitná. Pery skutočne hydratuje a čo na nich oceňujem je, že ešte aj krásne voňajú. Vždy ak som si kúpila balzam na pery, tak buď pekne voňal, ale účinok bol nulový, alebo mal dobrý účinok, ale nevoňal. Tento balzam je dvojitá výhra! Ďalším plusom je balenie, ktoré je naozaj roztomilé. Krásna zasnežená krajinka s domčekom?! No nemiluj to :-D 4,8 g balenie dostanete len za 4,20 €.




Comments

  1. Ľutujem, že k tomuto článku som sa dostala takto neskoro. Pri čítaní tvojich opisov jednotlivých produktov som si živo vybavila ich krásnu vôňu. A ten dizajn vyzerá skutočne skvelo! Teším sa na nové recenzie a inšpiráciu! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jeej, ďakujem veľmi krásne za podporu! :-)

      Delete

Post a Comment