RECENZIA: Yves Rocher - Nové produkty pre extréme suchú pokožku / New products for extremely dry skin

Na tento príspevok som sa tešila odo dňa, kedy som uzavrela spoluprácu s Yves Rocher (za čo som nesmierne vďačná)! Konečne vám teda môžem oficiálne predstaviť recenziu na ich nové produkty, ktorá vznikla na základe tejto spolupráce. V ich prvom balíčku som si našla novinky z rastlinnej starostlivosti o telo určené pre extrémne suchú pokožku, ktoré sú obohatené o bambucké maslo. V balíčku sa nachádzalo regeneračné telové mlieko, regeneračný balzam a sprchový balzam. Všetky tieto produkty sú vytvorené, aby vyživovali, obnovovali pokožku a zanechávali ju hydratovanú a hebkú. Ja môžem povedať len toľko, že to všetko 100% spĺňajú <3

I've been looking forward to write this artcle since the day I started collaboration with Yves Rocher (for which I am extremely grateful)! So, finally, I can officially introduce you a review of their new products enriched with shea butter. In their first package, I found new body care products designed for extremely dry skin. The package included repair body lotion, repair balm and shower balm. All these products are designed to nourish, restore skin and leave it hydrated and soft. I can only say so much that they fulfilled it all in 100% <3


Dokonca aj môjmu psovi sa páčia :-D / Even my dog likes them :-D





Bambucké maslo má mimoriadne výživné a regeneračné vlastnosti. Pochádza z ovocia stromu Karité v západnej Afrike, ktorý je považovaný za posvätný: iba ženy môžu zbierať a pracovať s týmto ovocím. Počas obdobia dažďov zbierajú padlé ovocie, buničina sa odstráni, orechy sa varia a sušia na slnku, potom sa rozdrvia a následne sa získava surové bambucké maslo.

Shea butter has extra nutritional and regenerative properties. It comes from the fruit of the Karite tree in West Africa, which is considered sacred: only women can collect and work with this fruit. During the rainy season, the fallen fruit gathers, the pulp is removed, the nuts are being cooked and dried in the sun, then crushed and then the raw shea butter is obtained.


Regeneračné telové mlieko pre veľmi suchú pokožku / Repair body lotion for extra dry skin


Nebudem klamať, ak poviem, že práve takýto typ produktov som práve potrebovala. Cez zimu sa moja pokožka vysušuje viac ako inokedy a keďže začína jeseň zháňala som niečo, čo by tento môj problém vyriešilo. Sama mám však všelijaké skúsenosti s produktami určenými na suchú pokožku, pretože nie všetky aj skutočne zaberajú. Keď mi však kuriér doniesol balíček s týmito produktami, nesmierne som sa potešila. Značku Yves Rocher obľubujem už dlhé roky, a preto som hneď vedela, že tieto produkty budú presne to pravé, čo som hľadala. A mala som pravdu. Už pri prvom použití telového mlieka som bola potešená jednoduchým nanášaním. Pri telových mliekach nemám rada práve ten pocit mastnej a lepkavej pokožky, ktorý je ešte dlho cítiť, no pri tomto výrobku som vôbec nič také nepocítila. Úplne ľahko sa rozotiera a rýchlo sa vstrebe. Telové mlieko má vyhladzujúci efekt, čo môžem skutočne potvrdiť, pretože už po niekoľkých  použitiach bola moja pokožka na pocit hladšia a jemnejšia. Má krásnu upokojujúcu vôňu, vďaka ktorej sa zaručene budete cítiť oddýchnutí. Ďalším plusom je, že toto telové mlieko si môžete kúpiť aj v 200ml ekotube, ktorá obsahuje o 25% menej plastov oproti doposiaľ používanej tube. Ak som doteraz mala značku Yves Rocher rada kvôli jej ekologickému prístupu k životnému prostrediu, teraz ju milujem! Ekotubu si môžete zakúpiť za 12,90 € a recyklovateľný flakón (390 ml) za 16,90 €.

I won't lie when I say that I just needed such a type of product. Over winter, my skin gets dried more than ever, and as early as the autumn began I started to look for something that would solve my problem. But I have a lot of shady experiences with products for dry skin, because they don't all really work for me. But when the courier brought me a package with these products, I was very pleased. I've been loving Yves Rocher for years, so I immediately knew that these products are exactly what I was looking for. And I was right. I was already pleased with simple application only with a first use of body lotion. In body milks, I don't like that feeling of greasy and sticky skin that last a long time but I haven't  felt anything at all with this product. It' easy to lay on and fast to soak up. Body milk has a smoothening effect, which I can really confirm, because after a few uses, my skin was feeling smoother and smoother. It has a beautiful calming scent that will make you feel relaxed. Another plus is that you can buy this body milk in a 200ml eco-tube that contains 25% less plastic than the one before.  If I ever liked the brand Yves Rocher because of its ecological approach to the environment, I love it now! You can buy eco-tube for 12.90 and a recyclable bottle (390 ml) for 16.90.






Regeneračný balzam pre veľmi suchú pokožku / Repair balm for extra dry skin


Ďalším produktom, ktorý som si v balíčku našla bol tento regeneračný balzam. Tak ako väčšina výrobkov značky Yves Rocher, aj tento je bohatý na prírodné zložky a obsahuje ich viac ako 89%. Na druhý deň od použitia som stále cítila vôňu a celkovo bola moja pokožka hladšia. Pokiaľ máte napnutú a unavenú pokožku, tento balzám jej zaručene prinesie úľavu. Vcelku som s ním teda veľmi spokojná a vrele vám ho. Balzam si kúpite v 150 ml tégliku za 15,20 €.

Another product I found in a package was this repair balm. Like most Yves Rocher products, it is also rich in natural ingredients and contains more than 89%.On the second day of use I still smelled the scent and overall my skin was smoother. If you have stretched and tired skin, this balm will surely give you relief. Altogether, I am very happy with it and I suerely recommend it to you. You can buy it  in 150 ml bottle for 15,20 €.







Regeneračný sprchovací balzam pre veľmi suchú pokožku / Comforting shover balm for extra dry skin


Ako posledný vám predstavím výrobok, ktorý som vyskúšala úplne prvýkrát. So sprchovacím balzamom som doposiaľ nemala žiadne skúsenosti, a preto bolo pre ma veľmi príjemné vyskúšať práve tento produkt. Akonáhle som si balzam naniesla na pokožku, hnevala som sa na seba, prečo som takéto výrobky predtým nikdy nepoužívala. Okamžite som sa totiž do neho zamilovala! Dnes už si sprchu bez neho ani len neviem predstaviť. Tak ako ostatné, aj tento produkt krásne vonia a ja z kúpelne vychádzam zrelaxovaná, ako keby som mala polhodinový kúpeľ pri sviečkach, pričom som v nej bola iba 5 minút. Obsahuje viac ako 99% zložiek prírodného pôvodu a viac ako 67% rastlinných olejov. Hoci si po sprchovaní ešte nanášam buď telové mlieko alebo balzam, pokožka je už aj bez toho krásne jemná a vyživená. Aj tento balzam si môžete kúpiť v 200 ml ekotube a to len za 4,90 €.

As a last one, I'll introduce you a product I've tried the very first time. I haven't had any experience with shower balm yet, so it was very nice to try this product. Once I put the balm on my skin, I was angry at myself why I had never used such products before. I immediately fell in love with it! Today I can't even imagine the shower without it. Like the others, this product has also a beautiful smell and I get out from the bathroom as relaxed as if I had a half-hour candle bath even I was there only for 5 minutes. It contains more than 99% of natural ingredients and more than 67% of vegetable oils. Although I still apply body lotion or balm after showering, the skin is already soft and nourished. This balsam can also be bought in a 200 ml ecotube only for 4.90 €.







Môžem povedať, že ani tentokrát ma značka Yves Rocher nesklamala. Na trh prišla s úžasnými novinkami, ktoré som si ihneď obľúbila a myslím, že si ich rovnako obľúbite aj vy. Každý deň tvoria moju večernú rutinu a neklamem, ak poviem, že už ma viac netrápi problém suchej pokožky. Navyše sú bez parabénov, farbív a minerálnych olejov a sú plné prírodných zložiek, takže telo zbytočne nezaťažujú chemikáliami. Pokiaľ teda hľadáte niečo, čo vašu pokožku zachráni od zimy, určite vyskúšajte práve tieto výrobky!

I can say that even this time the Yves Rocher brand didn't disappoint me. They came out with some amazing new products that I immediately fell in love with and I think you will love them too. They make up my evening routine every day and I'm not lying when I say that I'm no longer bothered by the problem of dry skin. Plus, they're free of parabens, dyes and mineral oils and are full of natural ingredients so they don't unnecessarily burden the body with chemicals. So if you're looking for something to save your skin from the cold, definitely give these products a try!

A čo vy? Skúsili ste už tieto novinky alebo iné produkty od Yves Rocher? / 
And what about you? Have you already tried these new products or any other products by Yves Rocher?

Comments

  1. Produkty od tej značky som ešte neskúsila, ale čím ďalej, tým viac ma to k nim láka :D Zaujímavá recenzia :)

    Wear the Confidence



    ReplyDelete
    Replies
    1. Určite ich vyskúšaj, nebudeš to ľutovať :) Ďakujem <3

      Delete

Post a Comment