September favourites

Ach! Moja milovaná jeseň konečne prišla. Väčšina ľudí si jeseň spája s návratom do školy, a preto ňou pohŕda, no pre mňa jeseň znamená teplé svetre, horúcu čokoládu, voňavé sviečky a farebné listy. A verte mi, že ak sa na to budete pozerať aspoň jedným okom tak ako ja, nebudete mať voči jeseni také predsudky. A ak áno tak aspoň myslite na to, že do Vianoc ostávajú už len 2 mesiace. Pekná predstava, nie?

Oh! My beloved autumn has finally arrived. Most people connect fall with returning to school, and therefore despise it, but for me, autumn means warm sweater, hot chocolate, scented candles and colored leaves. And believe me, if you try to look at it with my eyes, you won´t have such prejudices against the autumn. And if so, think that there are only 2 months left to Christmas. Nice image, isn´t it?

Keďže september ešte nie je až taký jesenný mesiac, v mojich favourites sa nájdu aj veci, ktoré sa stále spájajú s letom. Napríklad žiarivý ružový rúž alebo cédečko s letnými hitmi od Seleny Gomez. No ako sa blížil ku koncu a vonku sa ochladilo, do mojej zbierky pribudol nový lak na nechty s  jesenným odtieňom a krém na ruky, ktorý je pre mňa "must have", každej zimy. Už teraz sa neviem dočkať, čo skvelé so sebou prinesie október.

September is not so autumn month and in my favorites are things that are still associated with summer. For example, a bright pink lipstick or CD with summer hits from Selena Gomez. As summer was getting to the end and it began to be colder outside, new nail polish with autumn shade and hand cream which is "must have" each witner increased to my collection. Already, I can not wait to see what October will bring.

City proof twistable intense lip color

Priznám sa, že keď som si v obchode prvýkrát skúšala tester nebola som si celkom istá, či je ten rúž ten pravý. No hneď ako som prišla domov a pozrela som sa do zrkadla, uvedomila som si "Wau, to je mega farba!" A potom mi sestra povedala, aký pekný rúž mám na perách. Už som viac neváhala a išla som do obchodu kúpiť si ho. Od vtedy je táto farba na prvom mieste v mojich odtieňoch a neviem si ho vynachváliť. Rúž je značky NYC a odtieň číslo 041 Ballroom Blush. Konkrétne sa mi veľmi páťi tvar, s ktorým je jeho nanášanie na pery ultra jednoduché. Rozhodne ho odporúčam vyskúšať

I confess that when I first tried tester in the shop I wasnt quite sure if this is the right lipstick for me. But as soon as I got home and I looked into the mirror, I realized 'Wow, this is a perfect color! " And then my sister said how nice lipstick I have on my lips. I was no longer hesitated, and I went to the store to buy it. Since then, this color is number one among my colors and I can´t praising it enough. Lipstick by NYC is a shade number 041 Ballroom Blush. Specifically, I really like the shape, with which application to the lips is ultra simple. Definitely, I recommend trying it.


BB lak nachty 7 v 1/ BB nail polish 7 in 1

Nebudem klamať ak poviem, že tento lak je momentálne môj najobľúbenjší spomedzi všetkých. V poslednej dobe sa mi zapáčili "nude" farby, či už rúžov alebo lakov na nechty. BB lak na nechty od Avonu je úžasný nielen pre svoju farbu, ale aj pre vlastnosti, ktoré má.

1. dodáva nechtom zdravý vzhľad
2. poskytuje prirodzenú krémovú farbu
3. kryje nedokonalosti
4. chráni vďaka UV filtru
5. chráni pred vznikom farebných škvŕn a žltnutím
6. posilňuje nechty
7. vyrovnáva nerovnosti

Dosť dobré, nie?

I will not lie when I say that this nail polish is now my top favourite among all. Recently, I took a fancy a"nude" color, either rouges or nail polishes. BB nail polish from Avon is amazing not only for color, but also for the features it has.

1. Built-in base coat
2. Creamy, flawless coulour
3. UV filter to prevent yellowing.
4. Smooth nail ridges.
5. Colour and care.
6. Protects nails.
7. Cover imperfections.

Pretty cool, right?





Neutrogena Fast Absorbing Hand Cream

Chladné počasie začali okrem mňa vnímať aj moje ruky, ktorým sa mraz rozhodne nepáči. Mať suché ruky nie je nič príjemné, zvlásť, keď máte alergiu na zimu rovnako ako ja. V takýchto prípadoch je najúčinnejším riešením kvalitný krém na ruky. Už pár rokov som verná krému od Neutrogeny, s ktorým ma zoznámila moja mamina. Krém sa rýchlo vstrebe do pokožky, a preto z neho nemáte mastné ruky a cítite sa pohodlne. Okamžite ruky hydratuje a zanecháva ich jemné. Takže ak máte rovnaký problém ako ja, určite ho vyskúšajte! :-)

Colder weather has started appear also on my hands,which definitely don´t like frost. To have dry hands isn´t not pleasant at all, especially if you are allergic to winter as I am. In such cases, the most efficient solution is quality hand cream. I am faithful to cream Neutrogena a couple of years with which my mom acquainted to me. The cream is quickly absorbed into the skin and therefore, for him,you don´t have greasy hands and feel comfortable. Immediately moisturize hands, leaving them soft. So if you have the same problem like me, try it! :-)



Avon nail experts

Na túto vec som natrafila úplne náhodou popri prezeraní katalógu. Hneď ako mi prišla som ju išla vyskúšať a možno to bude znieť smiešne, ale mala som pocit akoby zapôsobila okamžite. Odvtedy ju používam pravidelne a som s ňou veľmi spokojná. Tento ošetrovač nechtovej kožičky je skvelý pomocník pri záderoch, najmä vďaka vitamínu, ktorý pokožku vyživuje. Taktiež podporuje zdravý rast pokožky a vďaka výťažkom z aloe ju krásne zvlhčuje. Pokožka okolo nechtov je už po týždni ako vymenená. A dozvedela som sa, že moje kamarátky tento produkt tiež veľmi obľubujú.

On this product I came across quite by chance in addition to browsing the catalog. As soon as it arrived, I went to try it and maybe it will sound ridiculous, but I felt like immediately impressed. Since then I have used it regularly and I am very pleased with it. The Cuticle care is a great helper when hangnail, mainly due to a vitamin that nourishes. It also promotes healthy skin growth and thanks to the aloe extract moisturizes it beautifully. The skin around the nail is already after one week than replaced. And I learned that my friends this product is also very popular with.



Revival by Seleny Gomez

  Keď Selena Gomez uverejnila termíny jej turné medzi ktorými bola aj Praha neskutočne som sa potešila. Na koľko rodičia poznajú moju vášeň k popu, na narodeniny ma prekvapili lístkami o ktorých som sa už pred nimi samozrejme zmienila. Na koncert som pozvala aj moju kamarátku, ktorá súhlasila a už sme sa viac nevedeli dočkať dňa kedy Sel uvidíme naživo. Bohužiaľ, však Selena kvôli zdravotným problémom musela turné zrušiť. Jediné čo my ostalo je cédečko, ktoré som si už stihla predtým kúpiť. Poctivo som sa učila texty piesní a musím povedať, že zbožňujem každú jednu z nich. Hoci Sel v októbri neuvidím, aspoň si môžem púšťať tento skvelý album, ktorý sa jej ozaj vydaril.

When Selena Gomez published dates of its tour among whom was also Prague I was delighted. My parents know my passion for pop and  for my birthday they surprised me with tickets. I also invited my friend who have already agreed and we could not wait on the day when we will see her live. Unfortunately, however, due to health problems Selena had to cancel the tour. The only thing I left is CD that I have managed to buy before. Honestly I learned lyrics and I must say that I love every one of them. Even I will not see Sel in October, at least I can embark this great album which is very powerful.


Choker

Som veľmi rada, že sa tieto legendárne náhrdelníky vrátili späť. Spočiatku som im veľmi nerozumela a nevedela som sa s nimi stotožniť, no napokon som si ich aj ja obľúbila. Najradšej mám takýto obyčajný,  ktorý sa hodí ku naozaj veľa veciam, no doma mám ešte ďalšie dva, ktoré sa pravdepodobne tiež vyskytnú v mojich ďalších favourites. Najlepšie na nich je to, že si ich viete vyrobiť aj sami a nemusíte míňať kopu peňazí v obchodoch.

I´m so happy that these legendary necklaces came back. At first I really didn´t understand them and I didn´t identify with them, but in the end I felt in love with them, too. I prefer this regular choker that fits to a lot of things, but at home I have two more likely to occur also in my other favorites. The best thing about them is that you can DIY them and don´t have to spend a lot of money for it.

"Doing nothing" tričko/ T-shirt

Všetky ruky hore pre "team do nothing!" Tak keď som toto tričko uvidela v obchode PULL&BEAR ani sekundu som neváhala. Dostalo ma svojou originalitou a najmä pohodlnosťou. Nosím ho zastrčené v nohaviciah, no viem si ho predstaviť aj takto voľne, napríklad s rifľovou košeľou.

All hands up for the "team to nothing!" So when I saw this shirt in the store Pull & Bear, I didn´t hesitate a single second. It get me in with its originality and comfort. I wear it tucked in jeans but I can imagine it just like this with for example jean shirt.


Comments

  1. To tričko vyzerá super. :) Pozývam ťa ku mne na blog, práve prebieha giveaway, budem rada ak sa zapojíš. :-)
    BlogByWeilynn

    ReplyDelete
  2. To tričko vyzerá super. :) Pozývam ťa ku mne na blog, práve prebieha giveaway, budem rada ak sa zapojíš. :-)
    BlogByWeilynn

    ReplyDelete

Post a Comment